Portfolio


 

Centrum voor Holisme
Complementaire zorg voor jouw huisdieren
en voor jezelf
Samen met Ute van MOSCHdesign.nl maakte ik deze een website voor Aleid, het was de eerste keer dat we samenwerkte maar in alles voelde het alsof we nooit anders gedaan hadden en binnen twee weken stond de website al online.
Ik heb Arco gevraagd om mijn website te bouwen omdat ik daar zelf niet genoeg van weet en geen tijd voor had. De samenwerking verliep heel erg prettig: Arco is professioneel en helder in zijn uitleg en antwoorden. Hij vertelde precies wat ik kon verwachten en wat er van me verwacht wordt. Hij werkt snel en precies, en nog belangrijker: hij denkt mee wat voor jouw website het beste zou kunnen zijn. 
 
De technische uitleg is helder en zijn technische support is uitstekend. De prijs-kwaliteitverhouding is wat dat betreft uitstekend, hij hanteert zeer competitieve prijzen voor Nederlandse begrippen. Ik had me geen betere samenwerking kunnen voorstellen en raad Arco aan voor iedereen die een professionele website wil laten bouwen. Binnen twee weken was mijn website online! Hartelijk dank daarvoor.
-
M-mediate
Maak werk van die verstoorde relatie
Ingrid is een nieuwe uitdaging aangegaan en is nu geregistreerd mediator. Samen maakte we daar afgelopen maanden een duidelijke, stijlvolle website voor.
-
Jolijt diëtist
Voeding voor vrouwen
Jolijt is haar eigen diëtistenpraktijk begonnen en ik heb voor haar het logo, de huisstijl en de tijdelijke webpagina gemaakt.
-
Bodycasting
Een uniek Kunstwerk
van Jezelf
Een paar jaar terug maakte ik samen met Petra een nieuwe website voor haar bodycastingstudio. Intussen is het bedrijf enorm gegroeid, is er een nieuwe huisstijl en hebben we de vormgeving van de website daar ook op aan laten sluiten.
-
Clematiskwekerij
Ruim 300 clematissoorten gekweekt van stek tot leverbare plant
Clematiskwekerij Marco de Wit was toe aan een nieuwe website waar de prachtige foto's van de bloemen mooi tot hun recht komen
-
M-Mediate
Ingrid zorgt dat je weer verder kunt!
En ik zorgde voor een logo / huisstijl
-
Praktijk voor numerologie
We zijn allemaal geboren onder de sterrenhemel
en gemaakt van de stof van onze aarde en planeten.
Annemiek is een nieuwe weg ingeslagen en startte dit jaar een praktijk voor numerologie. Daarhoort dan ook een website bij en daarvoor kwam ze terug bij mij. Een mooie rustige website die precies het juiste gevoel overbrengt.
-
Een nieuwe look voor Gouda Natuursteen
Ontdek de vele mogelijkheden waar natuursteen voor toegepast kan worden
Gouda natuursteen was na tien jaar wel toe aan een nieuwe website, ik maakte een nieuwe website waarbij de content behouden bleef maar de vormgeving en functionaliteit flink onder handen genomen werd.
-
Rijschool Wolswijk
De gezelligste rijopleiding van Gouda en omstreken
Samen met Leon Wolswijk werkte ik afgelopen twee maanden aan de nieuwe website voor zijn rijopleiding. We waren het er snel over eens dat veel rijscholen een haast uitwisselbare website hebben en dat wij dat anders moesten doen. Snel te vinden informatie en een laagdrempelige contactmogelijkheid in een enthousiaste originele vormgeving. Bekijk de website om te zien of dat ons gelukt is (wij vinden hem in ieder geval erg lekker geworden).
Via via de naam van Arco doorgekregen. 
Bel hem nou maar en hij gaat het in orde maken voor je. Nou dat is niet voor niets geweest, wat een leuke site is het geworden. Uitdagend, overzichtelijk en anders dan de rest.  Arco komt zelf met ideeën aanzetten terwijl hij mijn ideeën niet aan de kant schuift. Echt alles in overleg, top gewoon, wat een leuke samenwerking. 
-
Crossfit wayward
De training die nooit verveelt

Hans en Ricardo hadden heel veel ideeën. Samen met Cindy  en Rosanne hebben we dat in een perfecte, stoere vorm gegoten. 

-
Vormekaar
Samen met Remco kreeg ik het vormekaar!
Studio Vormekaar is hét reclamebureau van Gouderak en heeft nu weer een frisse nieuwe website helemaal zoals Remco het voor ogen had: flexibel, veelzijdig, eigenwijs en vooral eindelijk mobielvriendelijk!
-
Buttons voor Skapische
Skapiche,
dé Goudse ska-trots!

Voor Skapiche maakte ik buttons en openers, bijna altijd simpel zwart, met het logo maar met koningsdag ... 

Wie heeft de oranje skapichebutton nog op zn spijkerjas?

-
Van Wijck
Puur genieten in Wyck

Het ontwerp maakte ik samen met Matthja , regelmatig stemmen we de kleurstelling af op de nieuwe menukaart zodat de website lekker in lijn met de huisstijl blijft.

Laatste toevoeging: de custom made instagram feed

-
Verhalen van Westergouwe
De wijk leren kennen tijdens een avond vol verhalen
Westergouwe is de nieuwste wijk van Gouda, over het gebied zijn talloze interessante verhalen te vertellen. Ik maakte het logo, uitnodigingen, banners en straatborden.
-
Gua Sha Consultancy
Gua Sha Consultancy brengt je lichaam in balans
Cindy deed het ontwerp, ik maakte de website

Al vele jaren super tevreden en blij met deze topdesigner! Arco heeft maar een half woord nodig en hij weet wat en hoe je t wilt hebben om je doel te bereiken. 
Een fijne samenwerking en snelle service. Ook als er even niet uitkomt, zo geregeld! Meerdere websites heeft hij voor ons gebouwd en gedesignd. Geweldige resultaten en wij zijn nog steeds trots op al deze websites en worden zeer goed gevonden op het internet. Prijs en kwaliteit een dikke 10. Een echte aanrader!! 
Een goede tekstschrijfster heeft hij ook in huis, ook daar hebben wij dankbaar gebruik van gemaakt! 

- Alise (eigenares Gua Sha Consultancy)
Acupunctuur puur
"Het mooiste wat je kunt worden is jezelf"
Rutger van  devriesch originals  maakte de huisstijl, ik maakte de website. Een one-pagewebsite met extra landingspages voor de vindbaarheid
-
Bloemenboetiek Florida
Dé bloemenzaak van
Den Haag!

Een frisse, fleurige website!

-
Happy Face Beer
Zoals ze zelf zeggen:
BADASS BREWING!
Ik ken Manfred al heel wat jaren, en heb Happy Face Beers zien evolueren van een leuk hobbyproject naar echt een serieuze speler in de bierwereld met altijd leuke verrassende biertjes, stoere specials en veel leuk promotiemateriaal zoals shirts, openers en onderzetters.
-
Photoline
Foto's met verhalen

De huidige website van Carolien is alweer de tweede die ik samen met haar maakte. Rustig, modern en stijlvol met heel veel aandacht voor de prachtige foto's en exposities.

Arco heeft ‘the full package’! Hij is talentvol, denkt creatief mee, kent alle technische tools onder de zon en is ook nog eens een heel fijn persoon om mee samen te werken. Hij denkt niet in problemen maar in oplossingen. Kortom: my highest recommendation!

- Carolien (eigenares Photoline)
Westerkerk Gouda
Een warme en betrokken gemeenschap
Voor de Westerkerk in Gouda maak ik ook flyers en folders, alles in die frisse look & feel.
-
Diggeth onderzetters
Gringos Galacticos
Voor de promotie van hun nieuwe album had Diggeth wat leuke, in het oog springende merchandise nodig. Ik had al eerder buttons voor de band gemaakt en nu bestelde ze naast nieuwe buttons ook een dikke stapel gave onderzetters met het album-artwork erop.
-
Fit Fysio
Een nieuw gezicht voor fysiopraktijk Griffioen en Van Waveren

Samen met Matthja maakte ik het ontwerp waarna ik er een website van maakte.

-
PerlaNova
Kweker en veredelaar van snijhortensia’s

Samen met Cindy  maakte ik het ontwerp voor Hortensiakwekerij Perlanova, een kwekerij die de dingen net anders aanpakt, dat zie je ook terug in de website.

-
Recreatiepark Heidekamp
De perfecte plek voor je eigen chalet
Voor recreatiepark Heidekamp maakte ik de website maar verzorgde ook allerlei drukwerk.
-
Gouda Kaasstad
Zeg je Gouda,
dan zeg je kaas

Samen met M.E.A. Hiskes-Willemse, de secretaris van Stichting Goudse Kaas heb ik een nieuwe website mogen maken voor Gouda Kaasstad, de website van en voor de Goudse Kaasmarkt. De agenda voor de komende kaasmarkten vind je hier .

-
Janssens IJssalon
Een begrip in de gehele omgeving!

Als kind kwam ik al bij janssen, een flink stuk fietsen en dan nog een hele tijd in de rij! Met Frans maakte ik nadat de hele zaak vernieuwd was een nieuwe website die perfect aansluit bij de huidige inrichting.

Laatste toevoeging: een bestelsysteem voor de kerstijstaarten en bonbons

-
Buttons voor de HEMA
Ruim 15000 gepersonaliseerde buttons
Voor de HEMA maakte ik in de sinterklaastijd voor elke medewerker een gepersonaliseerde button.
-
Dierenwinkel Moordrecht
Voer bestellen doe je bij
voerbestellen.nl

Kevin zorgde er afgelopen jaren voor dat Dierenwinkel Moordrecht een begrip is geworden in de regio Moordrecht/Gouda.

Ik maakte o.a. de flyers en de website.

-
Uw Tuinstylist
Materiaaladvies aan huis
Mix en match vanuit uw tuinstoel
De mensen van 'Uw Tuinstylist' hadden een geweldig idee: met de daadwerkelijke materialen langs bij de klant en terplekke overleggen wat het mooiste staat in de tuin. Ik maakte een website die naar eigen smaak in een kleurstelling kunt zetten.
-
De Verbinders
Samen aan de slag
om het beter te maken

Samen met Remco van Vormekaar  maakte ik het ontwerp voor deze website en hebben het project keurig binnen het budget en conform de eisen opgeleverd :)

-
Utopie
Recht en ruimte voor idealen

Marleen van der Zanden  maakte een ontwerp, ik bouwde het uit naar een website waarin zowel ruimte is voor het advocatuurgedeelte als ook ruimte voor het grand café. 

-
SkiPlusChalets
De beste vakantiewoningen aan de piste of naast de skilift.
Ed had een idee, ik gaf er een grafische vorm aan; een logo / huisstijl, flyers en uiteraard ook de website.
-
Succes Mimpen
Ben jij op zoek
naar een goede rijopleiding?

Nieuwe eigenaar Aart van Toor had na de overname duidelijke wensen en ideeën over de website. Samen met Aart en Larissa hebben we een overtuigende en moderne nieuwe website neergezet waarin alle wensen verwerkt zijn.

-
KCN - Kunststof Coatings Nederland
Dé specialist in coatingtoepassingen

Bram, de inhouse ontwerper van KCN nam contact met me op en stuurde me zijn ideeën voor een nieuwe website. Bram maakte het ontwerp en ik zorgde voor een structuur waarin er zo min mogelijk dubbel werk nodig was om de website in twee talen te beheren.

-
Finovion
Grip op de zaak
Voor adviesbureau Finovion maakte ik leuke beursgive-aways in de vorm van magneet-flesopeners.
-
Carola Haarmode
365 dagen per jaar
de perfecte coupe!

Onze website is helemaal zoals ik hem voor ogen had. De website is makkelijk bij te houden en als ik vragen heb krijg ik altijd snel een antwoord of helpt Arco me weer even op weg. We hebben een prettige samenwerking en zou Arco zeker aanbevelen.

- Carola (eigenares Carola Haarmode)
Stage en Werk in Alphen
Waar stage en werk begint

Een groot project waarin Bedrijven en werkzoekenden op basis van de door hun ingevulde informatie aan elkaar gematched worden.

-
Van der Werf waterplantenspecialist
Natuurvriendelijke oevers, vijvers, waterpartijen en meer ...

Samen met Marcel maakte ik een nieuwe website voor zijn bedrijf 'Van der Werf waterplantenspecialist'.

-
Buttons voor Master
Keiharde buttons!
Master is een van de oudste, nog steeds actieve knalharde metalbands, al jaren maak ik voor Paul -de drijvende kracht achter de band- zijn buttons. Ik heb zo al tientallen designs mogen maken maar degene die elke keer weer terugkomt is toch wel die met het iconische logo.
-
Logo SkiPlusChalets
Duidelijk en eenvoudig
-
Zennsiv wellnessmassage
Massage die bij je past

Natascha had duidelijke wensen en vertelde me wat ze wel en niet mooi vond, waarna ik een aantal ontwerpen maakte waarna ik snel kon starten met het bouwen van de website.
De teksten werden geschreven door Rosanne  

-
Bier uit de Provincie
De onbereikbaarheid van het lokaal gebrouwen bier toch bereikbaar
Voor Jeroen van Bier uit de Provincie maakte ik een logo, een aantal infosheets voor in de bierpakketten, bieropeners en zijn we achter de schermen bezig met de website.
-
Wilhelminazorg
Vervangende mantelzorg in en om Reeuwijk

Ontwerp en realisatie: Arco

Teksten: Rosanne

-
Kers & Sterk
Voor kinderen & ouders die anders durven denken

Barbara schrijft verhalen, Matthja ontwerpt en Arco maakt websites :)

Met z'n drieën hebben we een leuke en originele website neergezet waarin Barbara en Mattjha hun verhalen, ideeën en boekjes plaatsen.

-
Recreatiepark Heidekamp
De ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie
Wij wilde een mooie website, die ons recreatiepark weergeeft. We hebben Arco ingeschakeld en de samenwerking verliep goed. We zijn nog steeds erg blij met het resultaat, en als we iets verandert willen hebben is het fijn dat Arco dat voor ons aan kan passen, de support, hulp en communicatie gaat goed.
Wij vinden de prijs/kwaliteit verhouding prima. Arco is ontzettend creatief en zullen je zeer zeker weer inschakelen/ aanbevelen.
- Natasja (eigenares Recreatiepark Heidekamp)
Butcher Boo Boo
Altijd voor iedereen
een uniek ontwerp
Wijda had een duidelijk beeld voor ogen, ik snapte haar gelijk en het ontwerp was snel gemaakt en snel stond er een gave website met alle ruimte voor haar tatoeageklussen en haar vrije werk online.
Naar aanleiding van positieve mond-tot-mondreclame heb ik contact gezocht met Arco. Ik kon snel terecht voor een vrijblijvend gesprek om mijn wensen voor een nieuwe website te bespreken. Het deskundige advies en de goede ideeën hebben geleid tot een website waar ik nu (5 jaar later) nog steeds erg blij mee ben. In de loop der tijd hebben wij geregeld contact gehad om e.e.a te updaten, dit telkens via vlotte, duidelijke mailwisseling. De kosten die ermee gemoeid zijn staan absoluut in verhouding tot de zorgeloosheid die ik ervaar. Samenwerking met Arco komt ten goede aan je eigen ondernemerschap!
- Wijda (eigenares Butcher Boo Boo)
SkiPlusChalets
Aan de piste
of naast de skilift.
Voor SkiPlusChalets maakte ik A4-leaflets voor chalet-eigenaren in Skigebieden. 
 
-
Babytaal
Leer de vijf reflexgeluiden van uw baby herkennen

Ik kan iedereen aanraden om met Arco samen te werken. Hij denkt met je mee, komt met mooie en handige oplossingen, en: hij reageert ontzettend snel. En dat werkt heel erg prettig. 

 

- Bregje Hamelynck, Dunstan Babytaal Nederland  
Et Merci
Exclusieve damesmode
-
Duijvendijk Wonen
Veel, nee,
heel veel in huis te zien
Een stijlvolle website voor de leukste woonwinkel van Gouda.

De slider waarin 10 items tegelijk doorsliden was een leuke uitdaging!
-
Plusleven | Dak
Stroom opwekken in stijl
Samen met Matthja  maakte ik de website voor plusleven | dak, een bedrijf dat prachtige oplossingen aanbied in zonnenergie. 
-
Speeltuin de Sluis
Ze vergeten (bijna) om een ijsje te vragen!
Speeltuin de Sluis, een begrip in Gouda. Ik maakte samen met Vincent van de speeltuinvereniging een leuke speelse nieuwe website met onder andere de mogelijkheid om online een abonnement af te sluiten.
-
erferf

-
erferf

-

Wat heb je nodig?

Roep de Goudse Wolf

Laat van je horen, dan bespreken we snel wat je nodig hebt.

 


 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:
:

Arco van der Wolf
Tobias Asserstraat 8 - 2806 HH Gouda
arco@degoudsewolf.nl
06 31 96 86 58

Algemene voorwaarden  •  Privacyverklaring

Arco van der Wolf
Tobias Asserstraat 8 - 2806 HH Gouda
arco@degoudsewolf.nl
06 31 96 86 58

Algemene voorwaarden  •  Privacyverklaring

© 2020 De Goudse Wolf